Veranda daken

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan even contact met ons op.

Een veranda is niet alleen een sieraad voor uw woning maar beschermd ook uw kostbare tuinmeubelen en kussens tegen regen, zowel zomers als ‘s winters.

Algemeen
Aluminium is een sterk, licht en onderhoudsvrij materiaal, dat goed te verwerken en te bewerken is. De aluminium profielen worden middels een poedercoating in iedere gewenste Ral kleur gemoffeld en vragen daarom amper of geen onderhoud. De standaard kleur is Ral 9001 creme/wit
Dakplaten
De dakplaten zijn vervaardigd van slagvast policarbonaat. Dit garandeert een langere levensduur. De dakplaten zijn tevens voorzien van een UV- werende laag; deze laag is niet zichtbaar maar neutraliseert de schadelijke UV-straling. Zo wordt een uitstekende weerstand verkregen tegen weersomstandigheden,waarbij zijn transparantie en slagvaste gedurende vele jaren behouden blijft.
Hemelwaterafvoer
Bestaande hemelwaterafvoeren worden in principe over de overkapping geleid,tenzij anders gewenst. Hierdoor wordt voorkomen dat eventuele lekkages kunnen ontstaan. De afvoer wordt standaard door een of meerdere staanderprofielen weggevoerd, zodat het gezichtsveld niet meer kan belemmeren.
Verlichting
Omdat aluminiumprofielen van binnen hol zijn is het mogelijk om verlichting in te bouwen. In dit systeem kunnen halogeenspots van 20 watt koud licht lampen ingebouwd worden,zodat het s avonds gezellig vertoeven wordt onder uw verandadak. Naar eigen idee kan gekozen worden tussen de mogelijkheid 1 of 2 spots per (tussen)drager.