Markiezen

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan even contact met ons op.

Markiezen geven een nostalgische en exclusieve uitstraling. Door de fraaie ronde vormen passen ze bij traditionele gebouwen maar ook in moderne gebouwen komen ze goed tot hun recht.

Van Hoof Zonwering biedt zijn Markiezen in het aluminium of hout aan en uiteraard in veel verschillende kleuren. Aluminium markiezen zijn minder onderhoudsgevoelig. Door gebruik van robuuste materialen en de fraai vormgegeven omkasting hebben de aluminium markiezen een uitstraling welke die van de traditionele houten markiezen benadert. Door de dichte zijkanten vormen markiezen de perfecte zonwering, waarbij hinderlijke inval van zonlicht tot het verleden behoort.

Bediening:
Markiezen worden bediend met een koordbediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektromotor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt.

Voor de zakelijke markt hebben wij ook een speciale lijn markiezen en bedrukking hiervoor is uiteraard geen enkel probleem. Wij werken samen met Schlappi markiezen te Tilburg.