Rolluiken

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan even contact met ons op.

Aluminium rolluiken bescherm- en onder alle omstandigheden. Naast een goede inbraakvertragende werking, heeft een aluminium rolluik ook goede isolerende eigenschappen. Zo worden warmte, koude en lawaai gereduceerd.

Binnen ons assortiment kan er worden gekozen voor diverse modellen en omkastingen.
De leverbare kleuren van de omkasting zijn afhankelijk van het gekozen model. Pantsers (lamellen), zijn leverbaar in bijpassende kleuren of in een afwijkende kleur, om alles nog meer contrast te geven. Uiteraard kan het product in iedere gewenste Ralkleur gepoedercoat worden (meerprijs).

Schuine rolluiken
Zoekt u een rolluik voor een raam met een schuin kozijn? Het rolluik van Roma biedt de ideale oplossing voor schuine raamvormen. Schuine venstervormen en beglazingen tot onder het dak zijn momenteel erg populair. Maar de meest grote en dure glasoppervlakken aan de zuidzijde of zuidwestelijke zijde van het huis worden in de regel niet of niet voldoende beschermd. Hier bieden deze schuine rolluiken een ideale oplossing.

Bedieningen:

Opties / extra’s:
Kortom er zijn vele mogelijkheden. En er is altijd een passende oplossing. Onze adviseur helpt u graag de juiste keuze te maken