Dickson

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan even contact met ons op.

Duurzaam en innoverend zonweringdoek

Om de draad te verstevigen, ondergaat het textiel een reek ultra-doeltreffende behandelingen. Die vergroten de weerstand van het doek en zorgen voor ongeëvenaard gebruikscomfort.

Bescherming
Zonweringdoek van Dickson® filtert tot 95% van de verblinding en van de warmte (weg met het serre-effect), houdt uw interieur fris en blokkeert – afhankelijk van de kleur – 90 tot 100% van de uv-stralen. Zo kunt u volop genieten van uw terras, terwijl u toch beschermd blijft.

Weerstand
De in de massa geverfde acrylvezel van onze doeken biedt duurzaam weerstand aan de agressie van uv-stralen, van regen en van alle weersomstandigheden. Zelfs als ze volop blootgesteld worden aan fel licht, bewaren de kleuren hun glans … nog lang en gelukkig. Uw zonweringdoek van Dickson® blijft er jarenlang mooi uitzien.
De speciale behandeling verzekert u van een volledig waterafstotend doek. Water kan niet binnendringen in het weefsel dat ook elke mogelijke schimmelvorming tegengaat.

Duurzaamheid
De topkwaliteit van vezels, behandelingen en weefprocedés maakt het voor Dickson® mogelijk om op zijn doeken tot 10 jaar garantie te geven. Door de productieprocedés en de laboratoriumtests blijven de weefsels van Dickson® u verbazen met hun design én met hun duurzaamheid. Jarenlang.

Respect
De doeken van Dickson® worden ontworpen en gecreëerd om optimaal te voldoen aan de strengste milieueisen. Ze zijn getest en goedgekeurd door OEKO-TEX 100.

Enkele tips:

Buiten zal een donkere zonwering meer warmte tegenhouden dan een zonweringdoek in lichtere kleuren. Een donker zonweringdoek regelt effectiever het licht en beschermt optimaal tegen uv-straling.

Donkere kleuren
Een donker zonweringdoek beschermt beter tegen warmte, licht en uv-straling.

Lichtere kleuren
Een lichter zonweringdoek heeft minder impact op de temperatuurregeling en beschermt minder tegen uv-stralen. Wel wordt de omgeving er lichter van.