Besturing

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan even contact met ons op.

Gemak door afstandsbediening

Geen optrekband meer nodig om handmatig elk rolluik te openen of sluiten. De ingebouwde motor in het rolluik neemt dit karwei van u over. Met een druk op de knop bedient u elk rolluik individueel of groepsgewijs naar elke gewenste positie. U zult daardoor uw rolluiken veel vaker gebruiken, er meer van genieten en uw investering zal meer rendement opleveren.

De motor in het rolluik of zonnescherm

De radiogestuurde motor wordt aangesloten op de 230V voeding en is volledig geïntegreerd in de oprolbuis van het rolluik. Deze doet veilig en betrouwbaar zijn werk onder alle voorkomende omstandigheden want de motor is daar uitvoerig op getest. Somfy heeft een breed assortiment motoren. Al naar gelang de toepassing, afmeting van het product en uw wens zullen wij u het juiste type motor aanbevelen.
Enkele uitgangspunten:

io-homecontrol® is klaar voor de toekomst

In nauwe samenwerking met andere fabrikanten heeft Somfy de radiortechnologie io-homecontrole® toegepast binnen haar eigen productlijn motoren en besturingen voor zonwering, rolluiken, garagedeuren en alarmsystemen. De voordelen van io-homecontrol® zijn: producten die gebruik maken van io technologie zijn te koppelen aan Somfy Connexoon en TaHoma, zodat deze ook met een app via smartphone te bedienen zijn.
Detectie van obstakels Als er een obstakel wordt gedetecteerd, stopt de motoraandrijving direct om het rolluik en de motor te beschermen. Automatische instelling De instellingen worden automatisch vastgelegd, om u ervan te verzekeren dat het rolluik steeds volledig wordt opgerold en weer perfect wordt gesloten. Beschermd tegen bevriezing Stopt automatisch als de lamellen vastzitten door bevriezing. Inbraak-preventie In gesloten toestand is het rolluik bestand tegen pogingen om het van buitenaf te openen.